Αρμοκάλυπτρα

Αρμοκάλυπτρα  Υπάρχουν 25 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

  • Αρμοκάλυπτρα σε Decor...

  • Αρμοκάλυπτρα πλακιδίων

  • Υγειονομικές γωνίες

    Οι υγειονομικές γωνίες σε pvc, αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, ικανοποιούν απόλυτα την ανάγκη της απαραίτητης συντήρησης υγιεινής στις ενώσεις μεταξύ τοίχων και δαπέδων, σε χώρους όπου η σκόνη και τα βακτήρια συνήθως έχουν υψηλή συγκέντρωση, όπως νοσοκομεία, βιομηχανίες τροφίμων, πισίνες, ιαματικά λουτρά και βιομηχανικές κουζίνας απαιτείται υψηλό επίπεδο υγιεινής.

    Ειδικά η πιστοποίηση AISI 316 DIN 1.4404 σε υγειονομικές γωνίες από ανοξείδωτο ατσάλι, προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή στη διάβρωση και επομένως προτείνονται για εφαρμογές σε χώρους που υπόκεινται σε έντονη χημική έκθεση και σε παραθαλάσσιους χώρους.

  • Prolight

    H σειρά Prolight προσφέρει λύσεις σε φωτιζόμενα σκαλοπάτια αλουμινίου, που αυξάνουν την ασφάλεια των χώρων σε χαμηλό φωτισμό.
    Το Prostep είναι κατάλληλο για ιδιωτικούς χώρους για να δημιουργήσει νέες προοπτικές όπου το φως διαχέεται απαλά προς τα κάτω. Το Prostep, χάρη στο φωτισμό LED που είναι οριζόντια προσανατολισμένο, είναι ιδανικό για δημόσιους χώρους όπως κλαμπ, κινηματογράφους, γραφεία, κάνοντας τους χώρους αυτούς άνετους και κομψούς.

  • Σοβατεπί
ανά σελίδα
Προβάλλονται 25 - 25 από 25 αντικείμενα
Προβάλλονται 25 - 25 από 25 αντικείμενα