Τοίχος

Εξερευνήστε εδώ όλες τις λύσεις για την επένδυση του εσωτερικού τοίχου σας. Διακοσμητική πέτρα, διακοσμητικά τούβλα, πλακάκια ethnic, κεραμικά πλακίδια, σοβατεπί duropolymer, αρμοκάλυπτρα, όλη η συλλογή μας είναι εδώ για εσάς. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας ανάμεσα σε μοναδικές, όμορφες και λειτουργικές λύσεις...

Εξερευνήστε εδώ όλες τις λύσεις για την επένδυση του εσωτερικού τοίχου σας. Διακοσμητική πέτρα, διακοσμητικά τούβλα, πλακάκια ethnic, κεραμικά πλακίδια, σοβατεπί duropolymer, αρμοκάλυπτρα, όλη η συλλογή μας είναι εδώ για εσάς. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας ανάμεσα σε μοναδικές, όμορφες και λειτουργικές λύσεις. Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

Περισσότερα

Τοίχος  Υπάρχουν 90 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

  • Ethnic

    Προς όλους εσάς που πάντα ψάχνετε για αυθεντικά υλικά, έχουμε νέα: Κάνουμε ακριβώς το ίδιο! Ψάχνουμε συνεχώς για πρωτότυπα, όμορφα, μοναδικά υλικά που είναι δύσκολο και χρονοβόρο να κατασκευαστούν και δύσκολο να βρεθούν. Αυτό είναι το πάθος μας και ελπίζουμε ότι μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας. Αυτή είναι η δική μας  χαρά γι αυτό που κάνουμε. Ρίξτε μια ματιά και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε περισσότερα!

  • Διακοσμητικό τουβλάκι...

    Φέρτε στο προσωπικό σας ύφος στο σπίτι τοποθετώντας διακοσμητικό τούβλο! Ζεστό και φιλόξενο, το τούβλο είναι μία δήλωση του στυλ στο εσωτερικό σας.


    Μπορείτε να επιλέξετε το πιο ελκυστικό για τη δική σας προσωπικότητα, ανάμεσα σε πολλούς κωδικούς και πολλά χρώματα, σχήματα, διαστάσεις και συνθέσεις. Η τοποθέτηση τούβλου στον τοίχο σας είναι μια δουλειά που διαρκεί μερικές μέρες και έχει μια καταλυτική διαφορά 

    ακοσμητικό τουβλάκι επένδυσης, ο χώρος σας ανανεώνεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και γίνεται ζεστός και φιλόξενος, αποκτώντας ένα μοναδικό κλασσικό στυλ 

  • Διακοσμητική πέτρα

    Η ευγενής και πλούσια διακοσμητική πέτρα δίνει ένα νοσταλγικό αποτέλεσμα τοίχου που δένει απόλυτα με παραδοσιακούς και σύγχρονους εσωτερικούς χώρους. Είναι ένα το απόλυτο συμπλήρωμα για τους εξωτερικούς σας χώρους, που δίνει ελαφριά προστασία από το νερό, εκτός από την τέλεια εμφάνιση.

    Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διακοσμητική πέτρα χωρίς αρμό, η οποία είναι αρκετά απλή στην εγκατάσταση, ή ακανόνιστη διακοσμητική πέτρα, που δίνει ένα μοναδικό ρουστίκ αποτέλεσμα.

  • Υαλότουβλα
  • Αρμοκάλυπτρα τοίχου

    Τα αρμοκάλυπτρα τοίχων διακοσμούν και προστατεύουν τις επιφάνειες, δημιουργώντας εκλεπτυσμένους συνδυασμούς ή ευχάριστες αντιθέσεις ανάλογα με την επιλογή. Αν εφαρμοστούν στις εξωτερικές γωνίες, τα προφίλ προστατεύουν αποτελεσματικά και μόνιμα την περιοχή των πιο καταπονημένων και εκτεθειμένων περιοχών, ενώ οι εσωτερικές γωνίες αποτελούν μια αποτελεσματική σύνδεση μεταξύ του δαπέδου και του τοίχου.

  • Duropolymer

    Μοντέρνα, ρουστίκ, εκλεπτυσμένα, μεγάλα, μικρά, εντυπωσιακά και πάντα ξεχωριστά. Όλα τα προϊόντα από  Duropolymer® - μείγμα υψηλής πυκνότητας πολυστυρενίου - είναι ανθεκτικά στα χτυπήματα και στην υγρασία και έχουν πολύ μικρό βάρος.

    Μπορείτε να τα βάψετε στο χρώμα του τοίχου  ή να τα τονίσετε βάφοντας τα σε ένα έντονο χρώμα. Τοποθετούνται σε όλα τα δωμάτια: μπάνιο, υπνοδωμάτιο, σαλόνι, γραφείο ακόμα και σε διαδρόμους και ανανεώνουν άμεσα κάθε χώρο, οικιακό και επαγγελματικό.

  • Πλακάκια Κουζίνας
ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 6 από 90 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 6 από 90 αντικείμενα